Logo

Rouwruimte

Remi Peeters

Photo 612990
Woonachtig te Berlaar (2590, België)
Geboren te Nijlen (2560, België) op woensdag 5 juli 1933
Overleden te Berlaar (2590, België) op vrijdag 15 mei 2020 op 86 jarige leeftijd

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de dinsdag 19 mei 2020.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van Remi Peeters. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

26 berichten (19 privé)
 
Rouwbetuigingen 

Innige deelneming van familie De Win - Van Mensel

Myriam De Win- 23/05/2020

Rouwbetuigingen 

Aan heel de familie en alle medebroeders Spiritijnen wil ik langs deze weg laten weten dat ik met hen meebid in de overtuiging dat pater Remi opgenomen is in de heerlijkheid van de barmhartige Vader.

Hendrik Hoet- 23/05/2020

Rouwbetuigingen 

Mijn christelijke deelneming bij het overlijden van pater Remi.
Ik hou goede herinneringen aan hem, ook als pastoor van de parochie H. Familie.
Wees verzekerd van mijn gebed en en ik zal hem zeker gedenken in de eerstvolgende eucharistie die ik in gemeenschap hopelijk binnen enkele weken zal kunnen vieren.
Jan, deken Kempen-West en pastoor van Lier

Jan Verheyen- 23/05/2020

Rouwbetuigingen 

Onze oprechte deelneming aan de familie en de confraters vanwege onze familie Peeters-Van Houdt. Bedankt dat we de uitvaartliturgie hebben kunnen volgen via live-stream.Dat gaf ons toch een gevoel dat we samen afscheid hebben kunnen nemen van Remi.Het was een heel mooie viering waarvoor dank.

Margriet Peeters- 22/05/2020

Rouwbetuigingen 

Onze oprechte deelneming aan alle Familieleden ,Confraters, vrienden en kennissen bij het heengaan van Remi. Het was een mooie uitvaartdienst welke ik heb gevolgd via live-straem.

Leon Pellens- 22/05/2020


De andere berichten ...