Logo

Rouwruimte

Jeanne Mertens

Photo 621521
Woonachtig te Kessel (2560, België)
Geboren te Kessel (2560, België) op zondag 8 januari 1939
Overleden te Lier (2500, België) op zondag 19 juli 2020 op 81 jarige leeftijd
Weduwnaar van Jan Walraven

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de zondag 26 juli 2020.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van Joanna Mertens. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

10 berichten (6 privé)
 
Rouwbetuigingen 

veel sterkte met het verlies van uw moeder van de fam. meuldermans.de weerd liersesteenweg 72 kessel

olga de weerd- 30/07/2020

Rouwbetuigingen 

Lieve familie, namens het ex-personeel van ASLK Lier-Centrum bieden wij jullie onze innige deelneming aan bij het overlijden van onze Jeanne! Geruisloos heeft zij die overstap gezet na zich jaren te hebben ingezet voor het personeel van het ASLK agentschap. Daar was zij het die zich overal liet horen in en zelfs buiten het gebouw als werkvrouw. Zij was fier over haar werk en kantoor en dwong met zachte hand de properheid af bij personeel en cliënten. Haar decibels waren te horen. Lieve Jeanne zonder enig geluid heb je de stap gezet naar uw man Jan en zoon Guy. Jij was zo fier dat Guy aan onze balie zit... ik en ook alle collega's denken wat vertwijfelt over je onverwachte overlijden, over de mooie momenten die we mochten beleven want jij was een collega, maar wij ook meelevend met je zware tegenslag door het verlies van je zoon Guy...wij hebben er vaak over gepraat en met je meegeleefd ... maar ook jij leefde voor ons als een moeder en sterke vrouw met een ASLK hart. Beste Hans en familie wij wensen jullie onze oprechte deelneming aan bij dit zware verlies van jullie moeder en laat haar gelukkig naar de overkant gaan waar zij in genegenheid en tederheid verder zal leven met haar Guy en Jan. Jullie mogen fier zijn deze prachtige vrouw als moeder te hebben gehad. Wij missen haar samen met jullie maar als sterke vrouw leeft zij voort. Zij is hooguit gegleden naar de overkant voor haar andere dierbaren.

Roger Boesmans en ex-collega's ASLK Personeel en collega's ex- ASLK -FORTIS LIER-CENTRUM- 28/07/2020

Rouwbetuigingen 

veel sterkte in deze moeilijke tijd

luc en heidi lieckens berghmans- 28/07/2020

Rouwbetuigingen 

Hans , langs deze weg bieden wij u en heel uw familie , kennissen en vrienden onze oprechte deelneming aan en wensen wij jullie veel sterkte in deze moeilijke periode. ik zal uw moeder altijd herinneren als heel schone vrouw uitermate sympathiek en vriendelijk .
Dany en Ingrid

Dany Busschots- 27/07/2020