Logo

Rouwruimte

Hilda De Haes

Photo 668664
Woonachtig te Nijlen (2560, België)
Geboren te Lier (2500, België) op zaterdag 24 juni 1939
Overleden te Nijlen (2560, België) op maandag 17 mei 2021 op 81 jarige leeftijd
Weduwe van Xavier Wuyts

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de donderdag 20 mei 2021.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van Hilda De Haes. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

16 berichten (14 privé)
 
Rouwbetuigingen 

Geachte,ik lag met Hilda op de kamer in Imelda tijdens haar laatste chemo. Wij hielden nadien nog contact. Na de corona gingen we afspreken. Het was nu even geleden dat we mekaar nog gehoord hadden. Ik wou haar vandaag bellen maar haar nr bestond niet meer. Ben ik gaan zoeken en haar spijtig ge´oeg hier gevonden.
Zij was zo vol levenslust !!!
Ik had dezelfde diagnose als zij.
Spijtig dat de babbel bij de koffie nooit zal komen.

Jenny De Hondt- 25/06/2021

Rouwbetuigingen 

Lieve familieleden van ‘ ons moederke’
Laten we fluisteren hoe oneindig veel we van je houden, Laten we je in leven houden met woorden en daden ❤️Laten we je missen.
in hart en gedachten zullen jullie voor altijd verbonden zijn. Veel Sterkte aan de gehele familie van deze prachtige vrouw.

Marc en Wendy Van den Brande- 20/05/2021