Logo

Rouwruimte

Alex Vervloet

Photo 672348
Woonachtig te Kessel (2560, België)
Geboren te Antwerpen (2000, België) op woensdag 5 januari 1955
Overleden te Antwerpen (2000, België) op zaterdag 12 juni 2021 op 66 jarige leeftijd
Echtgenoot van Anita Vercammen

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de donderdag 17 juni 2021.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van Alexander Vervloet. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

28 berichten (24 privé)
 
Rouwbetuigingen 

Alex, met veèl spijt heb vernomen dat je niet meer onder ons bent. Een top kerel als jij had hier veel langer mogen blijven.
Alex ik zal je altijd blijven herinneren als een opgewekte en goedlachse collega. Ik vergeet de momenten zeker niet hoe dat je zo smakelijk kon vertellen wat je ging maken of gemaakt had tijdens je kooklessen. Je gulle ontvangst in het magazijn kon mijn dag niet meer kapot krijgen.
Alex , ik zal je nooit vergeten.
Marc van Wees

Marc van Wees- 21/06/2021

Rouwbetuigingen 

Onze oprechte deelneming. Claes/Van Den Broeck.

Claes Walter- 19/06/2021

Rouwbetuigingen 

Mijn deelneming bij het overlijden van uw echtgenoot

Suzanna Heylen- 19/06/2021

Rouwbetuigingen 

Beste mevrouw Vervloet, Familie;
Jaren heb ik met Alex samengewerkt en hij was een van de trouwste medewerkers van Iris Geel. Na jaren van activiteit op de buitenwerven diende hij wegens een allergie zich te heroriënteren naar andere activiteiten, we waren dan ook verheugd dat hij een taak in het magazijn kon aanvaarden.
Al vlug bleek Alex die een ruime kennis had op de werven een drijvende kracht in deze taak waarin hij een nieuwe waardering vond. Hij was door iedereen geapprecieerd voor zijn inzet en zijn discretie (hij moest immers af en toe al eens een oogje sluiten als weer één of andere inkomende vracht een tweede zoektocht nodig maakte omwille van de toestand van terugkerende materialen).
Alex was voor mij een sociaal geëngageerde en warme mens en ik begreep dan ook dat hij zijn aanvraag verdedigde om met pensioen te mogen gaan. Hij had immers nog andere doelen voor ogen die wou nastreven.
Steeds heb ik het prettig ervaren om met hem een korte babbel te hebben over de dagelijkse dingen.
Met spijt verneem ik nu het heengaan van Alex en bied zijn echtgenote, familie en vrienden dan ook mijn oprechte deelneming in het leed dat hun treft.
Alex zal ook voor mij in mijn herinnering blijven omwille van ons wederzijds respect.

Buys Eddy
        Ex Directeur Iris NV

Eddy Buys- 18/06/2021